Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojkovský florbal si po 10 letech své existence dává pauzu.

2. 6. 2009
V nadcházející sezóně 2009/2010 se bojkovští florbalisti nepříhlásí do mistrovské soutěže. I přesto, že nakonec udrželi zlínskou ligu a nemusí tedy zpět do přeboru, který se letos opět otvírá.
Hlavním důvodem rozhodnutí o nepřihlášení do soutěže je malý zájem ze strany hráčů. Původní osa týmu se v průběhu minulé sezóny rozpadla na tolik, že již není možné dále pokračovat. Mládež, která by logicky měla doplnit tyto nedostatky bohužel není v takovém počtu, aby mohla tuto situaci zachránit.
Na závěr bych zmínil, že pokud se v průběhu roku vytvoří nový mladý tým, který se bude pravidelně scházet na trénincích, budu první, který jim pomže s opětovným přihlášením oddílu do soutěže. Zároveň se omlouvám všem členům výboru za absence na posledních setkáních, které byly z důvodu vysokého pracovního vytížení v Brně.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

župní přebor

(Pavel Křižka, 2. 6. 2009 12:32)

Je to opravdu škoda že se hrát nebude a ještě větší škoda by byla kdyby florbal v Bojkovicích měl zaniknout úplně. Doporučuji alespoň jako náhradu hrát župní přebor což obnáší cca 4 turnaje za rok. Bylo by dobré domluvit se s Janebou (vedoucí sportu na Župě komenského) a zjistit co a jak.