Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oprava sokolského areálu v letech 2012-2015

25. 8. 2015

Někdy je dobré se ohlédnout i za minulým obdobím. Proto i tento krátký článek + přiložená fotogalerie, která mapuje ve stručnosti práce, které v našem areálu proběhly v letech 2012 - 2015, a to za výrazného přispění členů naší tělocvičné jednoty, kteří zdarma odpracovali na zvelebení areálu stovky brigádnických hodin. Za což všem aktivním patří velký dík.

Na základě přiložených fotografií si každý může udělat svůj vlastní názor, jak s areál vypadal při předání v rámci restitucí v roce 1996 a jak se v následně "pečovalo" o areál v letech, kdy byl tento využíván společně s členy volejbalového oddílu TJ Bojkovice, kteří však bohužel neměli zájem o jakékoliv zlepšení neutěšeného stavu areálu.

Na jedné straně mně vnitřně, jako bývalého dlouholetého hráče a funkcionáře volejbalu, velmi mrzí, že se členové volejbalu v roce 2012 rozhodli radši než se podílet na opravách tak opustit náš areál a vybudovat si svůj "vlastní" na ulici Tovární. Na druhé straně asi jen čas může ukázat zda to bylo rozhodnutí správné či nikoliv....

 

Náhledy fotografií ze složky Oprava areálu v letech 2012-2015