Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. výroční valná hromada

10. 3. 2019

V pátek 8. března 2019 se uskutečnila jubilejní 25. výroční valná hromada naší tělocvičné jednoty, která zvolila vedení naší organizace na další tříleté období.

Schůzi zahájil v 17 hodin starosta naší tělocvičné jednoty Pavel Křižka. Ten kromě členů přivítal vzácné hosty, kterými byli starosta Bojkovic Petr Viceník, předseda SK Slovácká Viktoria Jaroslav Kopper, ředitel Muzea Bojkovska Tomáš Hamrlík a Květa Ogrodníková zastupující Muzejní spolek Aloise Jaška. Za "nadřízený orgán" Župu Komenského se VH zúčastnil člen výboru Břetislav Mikulec.

Jako každoročně i letos byli oceněni pamětním listem a skleničkou s logem naší T. J. ti členové, které čeká či již oslavili v roce 2019 kulaté životní jubileum. Po zvolení komisí následovaly zprávy o hospodaření a zprávy o činnosti jednotlivých oddílů (tenis, florbal, sálová kopaná, cyklistika, turistický oddíl, horolezecký oddíl). Byla přednesena revizní zpráva k hospodářskému výsledku za rok 2018 a Plán činnosti na rok letošní.

Hlavním bodem programu byla volba nového výboru a kontrolní komise na další tříleté funkční období. Byli zvoleni tito členové: starosta Pavel Křižka, jednatel Lukáš Ondrušek, hospodář Karel Koníček, předseda odboru sportů Filip Urbánek. Do kontrolní komise byla zvolena Ludmila Svitáková a Miroslava Urbánková.

Po zajímavé diskusi bylo schváleno Usnesení a Plán činnosti, čímž se uzavřela oficiální část valné hromady. Neformální diskuse členů však pokračovala až do pozdního večera.

 

Náhledy fotografií ze složky 25. valná hromada 2019

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář