Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisový turnaj O pohár starosty města Bojkovice.(106)

9. 9. 2008

Tenisový turnaj ve dvouhře mužů „ O pohár starosty města Bojkovice“

V sobotu 6. září 2008 proběhl na tenisových kurtech TJ Sokol Bojkovice již 8. ročník  tenisového turnaje „ O pohár starosty města Bojkovice“.

Tentokrát byl turnaj určen jen pro tenisty z Bojkovic a ukázalo se, že to bylo dobré řešení. Celkem se přihlásilo devět hráčů, z toho byli čtyři členové oddílu a pět hráčů ostatních. Účastníky turnaje přivítal starosta města pan František Slavíček a popřál hráčům hodně zdaru a sportovní štěstí.

Turnaj se hrál na dvě skupiny každý s každým, do semifinále postupovali první dva ze skupiny a ostatní hráli o další konečné pořadí v turnaji. Boje ve skupinách byly velmi vyrovnané, o čemž svědčí ta skutečnost, že jak v první, tak ve druhé skupině měli tři hráči stejný počet bodů, někde i stejné skore, takže o pořadí rozhodlo až čtvrté dodatkové kritérium – tie break.

První skupinu vyhrál bez ztráty bodu Pavel Křižka, druhý byl Radek Kolařík. Druhou skupinu vyhrál překvapivě Marek Šuhajda, na druhém místě skončil veterán František Jančařík.

První semifinále : P. Křižka : F. Jančařík 6 : 2

Druhé semifinále : M. Šuhajda : R. Kolařík 7 : 5

Zápas o třetí místo : R. Kolařík : F. Jančařík 6 : 4

Finálový zápas : P. Křižka : M. Šuhajda 6 : 3

 

Zápasy o další umístění :

o 5.   6. místo : J. Velecký : R. Lahuta 6 : 4

o 7.  8. místo : P. Hodál : Z. Vítek 7 : 5

 

CELKOVÉ POŘADÍ :

1. Pavel Křižka

2. Marek Šuhajda

3. Radek Kolařík

4. František Jančařík

5. Jaroslav Velecký

6. Radek Lahuta

7. Pavel Hodál

8. Zdeněk Vítek

9. Michal Dolina

 

Po ukončení posledních zápasů poblahopřál starosta František Slavíček všem hráčům za jejich umístění a třem nejlepším předal pěkné poháry. Vítězi turnaje Pavlovi Křižkovi předal zároveň nový putovní pohár.

Na závěr chceme zdůraznit, že se tato akce vydařila. Ukázalo se, že máme v Bojkovicích spoustu šikovných a talentovaných tenistů.

F.J. Tenisu zdar !

Poznámka k fotogalerii : Klepnutím na foto dostanete zvětšeninu, znovu klepnutím na zvětšeninu se vrátíte zpět do fotogalerie.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář