Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tradiční utkání se Zentivou Praha

9. 6. 2014

 Tak ,jak jsme si  vloni slíbili, tak jsme i letos uskutečnili přátelské fotbalové utkání pouze s týmem Zentiva Praha , který na postu  brankáře posílil  Pavel Barcuch, jenž v minulosti mimo jiné hájil branku prvoligových Drnovic.

 Utkání jsme odehráli dle plánu dne 7.6.2014 v 15:00 hodin, tak jako vloni  na fotbalovém stadionu v Komni za početné divácké návštěvy, jak z řad sokola, tak i místních diváků.

     Vzhledem k vysokým teplotám  se utkání  hrálo 3x25 min. a bylo určeno pro hráče starší 35 let s vyjímkou dvou hráčů pod danou věkovou hranicí. Utkání skončilo těsným vítězstvím sokola  3:2. Za naše mužstvo se prosadili 2x Michal Matoušek a Zdeněk Spáčil. Za družstvo ZENTIVY snižoval Laďa Rak a Pavel Křižka (který ve třetí třetině hrál za Zentivu z důvodu zranění jednoho z jejich hráčů).

    Po krátkém občerstvení jsme se přesunuli na stadion T.J.Sokol Bojkovice, kde naše věrné fanynky přichystaly bohaté občerstvení při kterém jsme si zavzpomínali na začátky této tradice, rozebírali určité herní situace z daného utkání a přátelsky poklábosili.

    Všem zúčastněným se tato akce líbila, počasí bylo super a všichni jsme se shodli, že toto setkaní včetně utkání uskutečníme i  příští rok pouze s tou vyjímkou , že již nebudeme hrát na celé hřiště , ale hrací prostor omezíme na polovinu hřiště.   

Sokol Bojkovice reprezentovali:

Fiala J., Sviták.J.,Urbánek J.,Snopek J., Liška M.,Miča P.,Stružka R., Hodál P., Spáčil Z./1/, Matoušek M. /2/, Janek T., Křižka P.            

 

 

Náhledy fotografií ze složky ZENTIVA 7.6.2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Pavel Křižka, 10. 6. 2014 8:36)

Myslím, že akce byla jako každoročně velmi zdařilá a velký dík patří VŠEM, kteří se na akci organizačně podíleli, a to jak ze strany Sokola tak ze strany Zentivy. Nelze samozřejmě vyjmenovat všechny, a tak alespoň ty hlavní - Urbánek Jožka, Koníček Karel, Laďa Rak, Milan Černý,...